Finlandia-hiihto 2019

Kuuden viikon treeniohjelma Finlandia-hiihtoon!

34,90 

Finlandia-hiihto 2019 – Tavoiteaika 2:30-3:30

2:30-3:30h

50 kilometriä 23.2.2019

Treenijakso:
6 viikkoa • Aloitus 14.1.2019

Harjoitusohjelma sisältää viisi harjoitusta viikossa ja se soveltuu sekä perinteisen että vapaan hiihtotavan starttiin tapahtumaan ja myös lyhyemmille matkoille osallistuville.

Lisätietoa

Lisätietoa: Finlandia-hiihto 2019 – Tavoiteaika 2:30-3:30

Tämä harjoitusohjelma sisältää viisi harjoitusta viikossa. Harjoitusohjelma soveltuu sellaisille joilla on jo aiemmilta vuosilta säännöllistä kuntoliikuntaa ja hiihtoharjoittelua taustalla.

34,90 

Osta valmennus

Finlandia-hiihto 2019 – Tavoiteaika 3:30-4:30

3:30-4:30h

50 kilometriä 23.2.2019

Treenijakso:
6 viikkoa • Aloitus 14.1.2019

Tämä harjoitusohjelma sisältää neljä harjoitusta viikossa. Harjoitusohjelma soveltuu sopii sinulle jos olet liikkunut säännöllisesti ja osaat hiihtää.

Lisätietoa

Lisätietoa: Finlandia-hiihto 2019 – Tavoiteaika 3:30-4:30

Tämä harjoitusohjelma sisältää neljä harjoitusta viikossa. Harjoitusohjelma soveltuu sopii sinulle jos olet liikkunut säännöllisesti ja osaat hiihtää.

34,90 

Osta valmennus

Finlandia-hiihto 2019 – Tavoitteena hiihtää läpi

Tavoitteena hiihtää läpi

50 kilometriä 13.4.2019

Treenijakso:
6 viikkoa • Aloitus 14.1.2019

Ohjelma sisältää kolme harjoitusta viikossa. Se sopii vähän harjoitelleille ja kiireisille.

Lisätietoa

Lisätietoa: Finlandia-hiihto 2019 – Tavoitteena hiihtää läpi

Tämä ohjelma sopii sinulle jos aiempi harjoittelusi on vähäistä ja kuntopohja heikko sekä myös sellaisille joiden kiireiseen aikatauluun enempää ei harjoittelua sovi. Oikeilla harjoituksilla käytetään aika tehokkaasti hyväksi. Ohjelma sisältää yhden vauhdikkaan harjoituksen viikossa.

Jos harjoittelun käsitteet ja termit ovat hakusessa, niin ei huolta! Palvelu sisältää noin kaksi tuntia videomateriaalia, jonka aikana käydään kaikki kestävyysharjoitteulun oleelliset termit ja periaatteet läpi.

Palvelussa ei käydä läpi hiihtotekniikoita. Jos tunnet, että tarvitset valmennusta ja apua hiihtotekniikkaasi, ota yhteyttä lähimpään hiihtoseuraan. Hyviä tekniikkaohjeita löytyy myös Youtubesta.

34,90 

Osta valmennus

Osasto:

Lisätietoa

Ota tavoitteeksi Finlandia-hiihto!
Finlandia-hiihto on perinteinen ja tunnetuin tapahtuma Suomen pitkän matkan hiihdoista. Hyvän sijainnin, Salpausselän lumivarmuuden, tapahtumakeskuksen hyvä infran ja rutinoituneen järjestäjäorganisaation ansiosta tapahtuma soveltuu hyvin ensimmäiseksi pitkän matkan hiihdoksi. Finlandia-hiihdon reitti on monipuolinen ja sisältää myös kohtalaisia korkeuseroja.

Tilaa maailmanmestarti Matti Heikkisen valmentajan Toni Roposen suunnittelema harjoitusohjelma jo onnistu oman tasosi mukaisesti!

Katso video – Toni Roponen kertoo tarkemmin sisällöstä:

Ohjelma sopii sekä perinteisen että vapaan tapahtumaan tähtäävälle. Valitset itse millä hiihtotavalla harjoittelet.

Tilatessasi saat:

  • Huippuvalmentaja Toni Toposen suunnitteleman ohjelman, jolla nostat kuntoasi optimaalisesti kohti tavoitetta. Harjoitusohjelma sisältää kehittäviä harjoituksia oikein rytmitettynä. Harjoitusohjelman saavutat parhaan mahdollisen tuloksen taustasi huomioiden ja suoriudut tapahtumasta hyvällä fiiliksellä!
  • Jos harjoittelun käsitteet ja termit ovat hakusessa, niin ei huolta! Palvelu sisältää noin 60 minuuttia videomateriaalia, jossa aikana käydään kaikki kestävyysharjoittelun oleelliset termit ja periaatteet läpi.
  • Kysymys-vastaus-palsta

Palvelussa ei käydä läpi hiihtotekniikoita. Jos tunnet, että tarvitset ohjausta ja apua hiihtotekniikkaasi, ota yhteyttä lähimpään hiihtoseuraan. Hyviä tekniikkaohjeita löytyy myös Youtubesta.

Harjoitusohjelmat on suunniteltu sykeohjatusti, joten toimivan sykemittarin omistaminen on toivottavaa. Halutessasi voit tilata Polarin uuden Vantage M ta Vantage V -mallin Premiumsport.fistä 10 prosentin alennuksella. Käytä kassalla koodia ”treenaa”.